Voer deze week nog een actief deurbeleid in!

Beleid

We zijn allemaal klaar met corona, maar helaas hebben we er voorlopig mee te maken. Wat betekent dit voor u als retailer of commercieel vastgoed eigenaar? In supermarkten en andere essentiële winkels geldt momenteel een mondkapjes plicht. Daarnaast wordt er ook gelet op het houden van 1,5 meter afstand. Dit kan wat ons betreft maar op 1 manier efficiënt worden opgelost, een actief deurbeleid!

PFM Oplossingen 

Er wordt een scherm bij de ingang opgehangen. Hierop is te zien hoeveel mensen er binnen zijn én of een nieuwe klant op dat moment naar binnen kan. Daardoor is er meer duidelijkheid en transparantie. Dit alles zonder dat er een extra medewerker bij de ingang nodig is. Daarbij ontvangen medewerkers notificaties via email, sms en whatsapp over toenemende drukte. 

Extra features zoals mondmasker detectie, man/vrouw meting en het meten van afstand in uw winkel zijn beschikbaar. Een volledig overzicht met de mogelijkheden vindt u hier

Deze tijden zijn voor iedereen financieel uitermate uitdagend. U kunt daarom deze systemen voor een korte periode huren. Deze week nog een actief deurbeleid invoeren? Wij helpen u graag! Neem vandaag nog contact met ons op.