PFM brengt het Experience Centre mee naar EuroShop 2023

PFM welcomes you at EuroShop 2023

Wij heten u van harte welkom op EuroShop 2023

 PFM Footfall Intelligence, een marktleider op het gebied van innovatieve footfall intelligence oplossingen, zal deelnemen aan EuroShop 2023, 's werelds grootste retailbeurs. Van 26 februari 2023 tot 2 maart 2023 zal het bedrijf het PFM Experience Centre presenteren op standnummer FG05-01, gelegen naast de Retail Technology hal 5. EuroShop is het perfecte forum voor retailprofessionals om nieuwe idee├źn uit te wisselen en de nieuwste retailtechnologie te verkennen. Mis deze kans niet om ons PFM Experience centre en de innovatieve retailoplossingen in actie te zien.

Unleashing the Power of Customer Insights

We kijken ernaar uit om de deelnemers van EuroShop te verwelkomen en onze expertise en inzichten te delen over hoe je het rendement kunt verhogen en de kosten kunt verlagen door een volledig inzicht in het "customer journey". Wij voorzien onze klanten van nauwkeurige, betrouwbare en consistente voetvalgegevens die vervolgens in ons dashboard worden omgezet in waardevolle inzichten en geheel worden ondersteund door ons uitgebreide data & support team. De KPI's die we kunnen leveren zijn onder meer:

Bereken het conversiepercentage door het aantal bezoekers te vergelijken met het aantal verkooptransacties.

Een vergelijking van het aantal mensen dat uw winkel passeert en het aantal mensen dat uw winkel binnenkomt.

Een nauwkeurige telling van 99% van de mensen die uw winkel binnenkomen.

Percentage man/vrouw.

Kinderen / volwassenen ratio.

Laat het personeel buiten de tellingen om nauwkeurige bezoekersaantallen en conversiepercentages te berekenen.

Maak onderscheid tussen individuele shoppers en koopgroepen voor nauwkeurigere berekeningen van conversiepercentages.

Het volledig in kaart brengen van de customer journey, met inzicht in de totale interactietijd van de bezoeker en de samenhang tussen verschillende zones.

Live bezetting van de locatie.

De gemiddelde verblijftijd, zoneconversie, hot- en cold spots binnen de locatie-indeling, en meer.

Vergelijk prestaties over de hele portefeuille, winkel vs winkel, regiomanager vs regiomanager enz.

Met deze KPI's binnen handbereik kun je de winkelprestaties en winstgevendheid optimaliseren door piekuren te ontdekken, personeelsschema's te verbeteren, assortimentskeuzes te valideren, de effectiviteit van marketingcampagnes te meten en meer. PFM Footfall Intelligence zet zich in om winkeliers te helpen succesvol te zijn door middel van datagestuurde inzichten en oplossingen.

We heten u van harte welkom in ons PFM Experience Centre, gelegen buiten naast Hal 5 / FG05-01, om te ontdekken hoe onze inzichten in bezoekersgedrag de detailhandel transformeren. Daarnaast kunt u een presentatie bijwonen over: "Delivering Great Customer Experience" op woensdag 1 maart 2023 om 11:00 uur. De partnerstand van Xovis bevindt zich in Hal 6 / A27.

PFM Footfall Intelligence Stand location (1)
PFM Footfall Intelligence Stand location