Present op de Retail Technology Show 2023

PFM will attend the Retail Technology Show

Ontdek de kracht van klantinzichten

 PFM Intelligence Group neemt deel aan de Retail Technology Show in, het Olympia Exhibition Centre, Londen, van 26 tot en met 27 april 2023. Als een van de toonaangevende evenementen in de retail biedt de Retail Technology Show een uniek platform voor bedrijven om de nieuwste trends, tools en strategieën te ontdekken voor het verbeteren van de klantervaring, het stimuleren van de verkoop en het verbeteren van de operationele effectiviteit.

We verheugen ons erop de bezoekers van de show te verwelkomen op onze stand, 6A47, en hen de gelegenheid te bieden om te ervaren wat de kracht is van klantinzichten, die ten grondslag liggen aan onze consistente, accurate en betrouwbare oplossingen voor retailers.

PFM Intelligence Group biedt uitgebreide inzichten in belangrijke KPI's om het bezoekersgedrag in kaart te brengen. De KPI's omvatten conversiepercentage, capture rate, bezoekerstellingen, verhouding volwassenen/kinderen & geslacht, uitsluiting van personeel, herkenning van kopersgroepen, heat mapping, live bezetting, gemiddelde verblijftijden, benchmarking en meer. Met deze vooruitstrevende KPI's binnen handbereik kunt u de winkelprestaties en winstgevendheid stimuleren door de data af te stemmen op uw omzetgegevens om nog meer inzichten gemakkelijk te interpreteren en rapporten te maken.

Op de Retail Technology Show laten we graag zien hoe onze techniek bezoekersstromen omzet in nauwkeurige en betrouwbare inzichten. Bezoek ons op stand 6A47 om een live opstelling te zien en te leren hoe u de kracht van klantinzichten kunt ontketenen om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Mis deze kans niet om de nieuwste trends, tools en strategieën te ontdekken om de klantervaring te verbeteren en de verkoop te stimuleren. Registratie is gratis, meld u aan via onderstaande registratieknop en kom naar de Retail Technology Show 2023!